Zakaj nositi Moses natikače?

V poplavi ponudbe se verjetno sprašuješ zakaj izbrati ravno Freedom Moses natikače! Pomagali ti bomo pri odločitvi in zapisali pet njihovih najboljših lastnosti.


1. OKOLJU PRIJAZNI

V današnjem času je to izredno pomembno. Do narave se kot družba obnašamo zelo grdo, kar se je začelo močno odražati tudi na našen vsakdanjem življenju. Čas je, da sprejmemo odgovornost in ravnamo prevdarno. Freedom Moses natikači so narejeni iz gumi podobne mehke eko plastike, ki jo mogoče v celoti reciklirati, zato so zagotovo dobra izbira za boljši jutri.

2. IZREDNO TRPEŽNI

Ta lastnost gre z roko v roki s prvo. Oblikovalka je želela ustvariti obutev, ki bo trpežna in lahko zdrži več, kot eno sezono, saj so ravno oblačila in obutev tretji največji onesnaževalec okolja! Natikači niso šivani ali lepljeni, temveč narejeni z vlivanjem v kalupe, kar izključi težave, ki se pojavljajo pri klasični izdelavi
[recimo trganje ali popupčanje lepila].

 

3. LJUDEM in ŽIVALIM PRIJAZNI

Izkoriščanje otroške delovne sile in neprimerne delovne razmere  so v modni industriji še kako prisotne. Znamka Freedom Moses se je odločila, da ne bo del tega, zato svoje natikače izdeluje v socialno odgovornih tovarnah [socially compliant factory, standard SA8000]. Ravno tako, ne vsebujejo sestavin živalskega izvora in niso testirani na živalih, zato so super izbira saj z nakupom ne podpiraš trpljenja najšibkejših.

  4. LAHKOTNI

Freedom Moses natikači poskrbijo, da so tvoji koraki lahkotni saj so narejeni z metodo vpihovanja zraka. To pomeni, da se v njih skriva na tisoče majhnih mehurčkov,
ki dajejo občutek mehkobe in udobja!

 

5. VSESTRANSKI

Zaradi svojega design-a so zares vsestranski. Lahko jih nosiš za potepanje na plaži ali romantično večerjo v mestu. Kombiniraš jih lahko s športnimi oblačili ali elegantno obleko! Obuješ jih lahko v sončnem ali deževnem vremenu. Z njimi lahko čofotaš po lužah, morju in rekah! Zelo enostavno se jih tudi čisti in vzdržuje, da lahko dolgo ohranjajo svoj look!

     

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Top
BREZPLAČNA POŠTNINA